Ηλεκτρικά τιμόνια (ESL)

eslΤα ηλεκτρικά τιμόνια όπως και όλοι οι εγκέφαλοι μετά από πολύχρονη λειτουργία βγάζουν διάφορες βλάβες, επικοινωνίας με το αυτοκίνητο, δεν διαβάζουν τον αισθητήρα γωνίας τιμονιού η δεν λειτουργεί το ηλεκτρικό μοτέρ του τιμονιού.

Επισκευάζουμε την χαλασμένη κολώνα τιμονιού η τον εγκέφαλο τιμονιού στα περισσότερα αυτοκίνητα, VAG Group με επιτυχία, παρέχουμε όλα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα που χρειάζονται, και την απαραίτητη τεχνογνωσία για την λύση του προβλήματος σας με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος.

ΕSL (ElectricSteering), επισκευές ηλεκτρικών τιμονιών παρέχονται με γνήσια ανταλλακτικά sensors για πολλούς τύπους αυτοκινήτων.

Επισκευάζουμε και την δυσλειτουργία των μοτέρ των ηλεκτρικών τιμονιών με το λιγότερο χαμηλό κόστος έναντι της αγοράς ενός καινούργιου, η ενός μεταχειρισμένου.

ΕSL(ElectricSteering), Το ξεκλείδωμα πολλών εγκεφάλων ηλεκτρικών τιμονιών, είναι απαραίτητο, όταν έχει μέσα στην κωδικοποίηση του κωδικό immobilizer, σε αυτοκίνητα που έχουν κλειδί με κάρτα. Μπορούμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα της κωδικοποίησης σε άλλο μεταχειρισμένο εγκέφαλο κολώνας τιμονιού, για την άμεση λειτουργία του, χωρίς επιπλέον διαγνωστικούς ελέγχους.

 

Για οποιαδήποτε απορία σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας