Εγκέφαλος Εσωτερικού Ελέγχου Καμπίνας (BSI)

bsiΌλα τα BSI ελέγχουν τις εσωτερικές λειτουργίες του αυτοκινήτου όπως A-C, Φλας, Φώτα, κλπ. Σε πολλές περιπτώσεις περνάει  και το immobilizer μέσα από τον εγκέφαλο καμπίνας (BSI). Σε περίπτωση δυσλειτουργίας του BSI δίνατε η λύση με την επισκευή του με πολύ χαμηλό κόστος.

 

 

 

Από το BSI περνάει ο κωδικός του immobilizerκαι των κλειδιών.

Στην μνήμη του κρατάει όλα τα service και τα διανυθέντα χλμ του κινητήρα.

Μπορούμε να προγραμματίσουμε το BSI για τον πλήρη συντονισμό του με τους υπόλοιπους εγκεφάλους η να προγραμματίσουμε,νέα χλμ, και χλμ service, νέα κλειδιά σε περίπτωση απώλειας τους χωρίς να χρειάζεται η μεταφορά του αυτοκινήτου σε εμάς,παρά μόνο με τον εγκέφαλο καμπίνας (BSI).

Σε περίπτωση μη δυνατής επισκευής του, μπορούμε να διαβάσουμε ολόκληρη την κωδικοποίηση του και να προγραμματίσουμε ένα άλλο εγκέφαλο ιδίου τύπου μεταχειρισμένο, με αποτέλεσμα να μειώσουμε το κόστος της ζημιάς στο ελάχιστο δυνατό, από την αγορά ενός καινούργιου.

Σε περίπτωση μπλοκαρίσματος του immobilizer με αιτία το BSI δίνατε η λύση του ξεκλειδώματος του εγκεφάλου του κινητήρα με αποτέλεσμα να λειτουργεί και πάλι ο κινητήρας χωρίς την αντικλεπτική λειτουργία του immobilizer. Σε περίπτωση αλλαγής με ένα άλλο ιδίου τύπου μεταχειρισμένο BSI μπορούμε να το επαναφέρουμε σε εργοστασιακές ρυθμίσεις vergin stateκαι στην συνέχεια με το διαγνωστικό μηχάνημα να προγραμματιστεί με τα δεδομένα του αυτοκινήτου σας. Και στις δυο περιπτώσεις το κόστος είναι μικρότερο από την αγορά ενός καινούργιου BSI.

Το BSI όπως και όλοι οι εγκέφαλοι μετά από πολύχρονη χρήση του στο αυτοκίνητο προκαλούνται διάφορες δυσλειτουργίες στο εσωτερικό μέρος του αυτοκινήτου πχ με τα φλας, φώτα, a-c..κλπ.

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα ανταλλακτικών ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, και τεχνογνωσία για την αποκατάσταση της εκάστοτε βλάβης του BSI.

 

Για οποιαδήποτε απορία σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας