Εγκέφαλος Εσωτερικού Ελέγχου Καμπίνας (Body ECU )

body ecuΌλα τα BODY CONTROL ECU ελέγχουν τις εσωτερικές λειτουργίες του αυτοκινήτου όπως A-C, Φλας, Φώτα …..κλπ.
Σε πολλές περιπτώσεις περνάει και το immobilizer μέσα από τον εγκέφαλο καμπίνας (BODY CONTROL).

Σε περίπτωση δυσλειτουργίας του BODY CONTROL μπορούμε να τα προγραμματίσουμε, να τα ξεκλειδώσουμε, να τα επισκευάσουμε, με πολύ χαμηλότερο κόστος απο την αγορά ενός καινούργιου BODY CONTROL MODULE.

 

 

Από το BODY CONTROL ECU περνάει ο κωδικός του immobilizer και των κλειδιών.

Μπορούμε να προγραμματίσουμε το BODY ECU για τον πλήρη συντονισμό του με τους υπόλοιπους εγκεφάλους η ακόμα και για να προγραμματίσουμε νέα κλειδιά σε περίπτωση απώλειας τους, χωρίς να χρειάζεται η μεταφορά του αυτοκινήτου σε εμάς, παρά μόνο ο εγκέφαλος καμπίνας (BODY ECU CONTROL).

Σε περίπτωση μη δυνατής επισκευής του, μπορούμε να διαβάσουμε ολόκληρη την κωδικοποίηση του και να προγραμματίσουμε ένα άλλο εγκέφαλο ιδίου τύπου μεταχειρισμένο, με αποτέλεσμα να μειώσουμε το κόστος της ζημιάς στο ελάχιστο δυνατό, από την αγορά ενός καινούργιου.

Σε περίπτωση μπλοκαρίσματος του immobilizer με αιτία το BODY CONTROL ECU δίνατε η λύση του ξεκλειδώματος του εγκεφάλου του κινητήρα με αποτέλεσμα να λειτουργεί και πάλι ο κινητήρας χωρίς την αντικλεπτική λειτουργία του immobilizer.
Το BODY CONTROL ECU όπως και όλοι οι εγκέφαλοι μετά από πολύχρονη χρήση του στο αυτοκίνητο προκαλούνται διάφορες δυσλειτουργίες στο εσωτερικό μέρος του αυτοκινήτου πχ με τα φλας, φώτα, a-c..κλπ. διαθέτουμε πλήρη γκάμα ανταλλακτικών ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, και τεχνογνωσία για την αποκατάσταση της εκάστοτε βλάβης του BODY CONTROL ECU.

 

Για οποιαδήποτε απορία σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας