Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων θεσσαλονίκη,θεόδωρος ασβεστάς,volkswagen,audi,skoda,seat

Το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων μας λειτουργεί στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Η πορεία μας στον χώρο των αυτοκινήτων ξεκινάει όταν ο  Θεόδωρος Ασβεστάς, μετά από 15 χρόνια παρουσίας στον χώρο του αυτοκινήτου  σε εταιρείες όπως (SeatNorthHellas, ΕΤΕΑ ΑΕ και Skoda) ίδρυσε το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων.

Όλα αυτά τα χρόνια, στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες εκείνους, που πιστεύουν ότι ο περιοδικός έλεγχος, η τακτική συντήρηση και η έγκαιρη αντικατάσταση των φθαρμένων εξαρτημάτων, αυξάνουν στο μέγιστο το βαθμό ασφάλειας και αξιοπιστίας, μειώνουν στο ελάχιστο το κόστος χρήσης και κάνουν την οδήγηση του αυτοκινήτου τους, μια ευχάριστη εμπειρία!!

Αυτό όμως που μας κάνει να διαφέρουμε από όλα τα άλλα ηλεκτρολογεία, είναι ότι φροντίζουμε να καλλιεργούμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, που στηρίζεται στη συνεχή επικοινωνία που έχουμε μαζί τους, όπως περιγράφεται πιο κάτω. 

Κατά την παραλαβή κάθε αυτοκινήτου, κάνουμε λεπτομερή καταγραφή όλων όσων μας αναφέρει ο ιδιοκτήτης του.

Στη συνέχεια διενεργούμε τεχνικό έλεγχο, αξιολογούμε τα προβλήματα που εντοπίσαμε, τον ενημερώνουμε για το κόστος και αφού πάρουμε την έγκριση του, αρχίζουμε τις εργασίες.

Τέλος κατά την παράδοση, δείχνουμε όλα τα ανταλλακτικά που αντικαταστήσαμε, εξηγούμε τους λόγους για τους οποίους κάναμε την αντικατάσταση και δίνουμε γραπτή αναφορά εργασιών.

Η εταιρία μας στο χώρο της διάγνωσης, εξυπηρετεί το κοινό της μόνο με το γνήσιο λογισμικικό της Vag Group.

Με εκτίμηση,

Θεόδωρος Ασβεστάς